010-2619910 info@dvr-rotterdam.nl

Laat uw vermogen beheren

De Vermogensregisseurs

 

Maak Afspraak

Vermogensbeheer

Overweegt u om te gaan beleggen en u zoekt een professionele vermogensbeheerder ? Wij bevelen het vermogensbeheer van OHV aan. Wij helpen u de juiste keuze te maken bij het beheren van uw vermogen. Namens DVR Hatweeka BV treden wij op als verbonden agent van OHV*

Winnaar IEX Gouden Stier 2018

Uw beleggingen laten beheren

Vermogensbeheer bij OHV

Uw vermogen laten beleggen door specialisten met ruim 85 jaar aan kennis, ervaring en netwerken op de financiële markten.

U bent op zoek naar een manier om vermogensbehoud of vermogensgroei te realiseren. Daarbij biedt beleggen een uitkomst, bestaande uit de mogelijkheid om zelf te beleggen of uw vermogen te laten beleggen. Dat laatste is waar wij ons iedere dag mee bezig houden voor onze relaties: vermogensbeheer.

OHV Vermogensbeheer biedt u de mogelijkheid om u volledig te ontzorgen in uw beleggingen middels vermogensbeheer. Dit kan vanaf
€ 100.000,-

Heeft u een kleiner te beleggen vermogen, dan kunt u in onze eigen beleggingsfondsen beleggen. Kijk voor meer informatie op www.freshfunds.nl

Waarom kiezen voor vermogensbeheer?

De Voordelen

MAATWERK
OHV biedt u de mogelijkheid tot een maatwerk beleggingsportefeuille, compleet ingericht naar uw behoeften, eisen en wensen.

ACTIEF RELATIEBEHEERDER
Onze relatiebeheerders staan te allen tijden voor u klaar. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u contact wenst te hebben.

ALTIJD INZICHT
U heeft te allen tijden volledig inzicht in uw beleggingsportefeuille en de kosten die rondom het beheer gemaakt worden.

Vermogensbeheer in Detail

DE HERBALANCERING VAN DE PORTEFEUILLE

Drie pijlers

Door de dynamische asset allocatie wordt in moeilijke tijden niet belegd in aandelenmarkten. OHV hanteert binnen het vermogensbeheer drie pijlers ter ondersteuning van haar beleggingsbeleid.

1. Fundamentele kennis – onafhankelijke macroeconomische en fundamentele analyse en research van financiële instituten;
2. Theoretische kennis – economische en technische cyclusmodellen;
3. Marktkennis – de eigen handelsvloer van OHV.

In de wekelijkse beleggingsvergadering worden economische, technische en fundamentele analyses getoetst met de research van gerenommeerde partijen. Daarnaast worden de orderstromen in de markt en de perceptie van de grote institutionele handelsrelaties besproken. Op deze drie pijlers is de korte en lange termijn beleggingsvisie gebaseerd.

Dynamische asset allocatie

De uitkomst van deze drie pijlers leidt tot een betere allocatie van uw portefeuille en zorgt voor een lager risico tegenover een hoger rendement. Dit resulteert in het slimmer onder- en overwegen van aandelen binnen de afgesproken bandbreedtes of in een obligatieportefeuille verkorten of verlengen van de duration.

Afbouwen aandelenposities

Onze marktbenadering maakt het mogelijk om aandelenposities tijdelijk volledig af te bouwen voor het optreden van extreme dalingen en weer op te bouwen voor en tijdens een nieuwe hausse. Het beleggingsbeleid is zodanig ingericht dat in economische onzekere tijden de aandelen in de portefeuille kunnen worden teruggebracht naar 0 procent.

DE LIQUIDE BELEGGINGEN EN EIGEN HANDELSDESK

Onttrekken per ommegaande mogelijk
OHV bouwt uw portefeuille met zorg op en alleen met zeer liquide beleggingen. Dit betekent dat wanneer u wilt onttrekken dit altijd per ommegaande mogelijk is. Een onttrekking naar uw vaste tegenrekening is met een telefoontje of email geregeld. Houdt wel rekening met in de regel twee dagen settlement voor de meeste financiële producten.

Eigen handelsvloer
De eigen handelsvloer van OHV heeft goede handelsrelaties met de grootste institutionele beleggers van Nederland. OHV handelt namens de meeste grootbanken en verzekeraars van Nederland, evenals (de)centrale overheden. Daarnaast is OHV oprichter van het European Brokers Network en heeft daardoor open lijnen naar toonaangevende brokers in Londen, Frankfurt, Milaan en Madrid.

Realtime informatie
Door deze connecties horen de handelaren als een van de eerste wanneer er wat speelt in de financiële markten. De handelaren van OHV zijn uw ogen en oren in de markt.

Direct actie indien noodzakelijk
Bij problemen in een bepaalde regio of in tijden van crisis is er intensief overleg tussen de handelsvloer en portefeuillemanagers over de posities in uw portefeuille. Zo kan er snel een beslissing gemaakt worden en kan de portefeuille worden aangepast aan de actuele situatie. Dit geldt in tijden van crisis maar natuurlijk ook wanneer kansen zich voordoen.

KANSEN OP PRIMAIRE MARKTEN

Bij OHV kunt u profiteren van de kansen door middel van de toegang tot de primaire markten. OHV heeft wortels in de financiële markten vanaf 1932. Door het grote netwerk dat OHV heeft opgebouwd, is OHV een vertrouwde partner van uitgevende instellingen en syndicaten.

Uniek in Nederland
Als een van de weinige vermogensbeheerders in Nederland laat OHV u profiteren van de voordelen van het handelen op de primaire markt. Het grootste voordeel is de rendementsopslag die uitgevende instellingen vaak bieden bij uitgifte van nieuwe obligaties. Deze opslag wordt gegeven om beleggers te interesseren voor de uitgifte zodat het een succesvolle plaatsing wordt. Een ander groot voordeel is het ontbreken van de bied-laat spread bij primaire handel. Beide voordelen kunnen direct leiden tot meer rendement in uw portefeuille.

VERGUNNINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

OHV is geregistreerd bij de AFM, aangesloten bij DSI en wordt gecontroleerd door De Nederlandsche Bank N.V.
OHV beschikt over alle vereiste vergunningen: a, b, c, d en f.
OHV Institutional Asset Management B.V. heeft een AIFMD vergunning.
OHV is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).
OHV heeft de zes ‘Principles for Responsible Investment’ ondertekend.

Services

What We Can Do For You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam. Etiam molestie egestas quam. Vivamus maximus viverra pellentesque. Donec auctor enim sed dictum semper. Integer id sem ut tortor scelerisque luctus. Etiam tortor eros, interdum in luctus quis

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

De vermogensregisseurs ontzorgen

Family Office

Leg vandaag nog uw situatie aan ons voor en ervaar de expertise van
De Vermogensregisseurs

Pricing

Service Packages

Get In Touch

1234 sAn Francisco, CA 12345
+1 555 0394 848
info@diviconsulting.com

Ons kantoor

De Vermogensregisseurs

Cypresbaan 9
2908 LT  Capelle ad IJssel
010 - 261 99 10

 * DVR Hatweeka BV is verbonden agent voor OHV

 

Delen