06 - 21 23 21 97 info@dvr-rotterdam.nl

meerwaarde voor uw vermogen

De Vermogensregisseurs
 
Maak Afspraak

Meerwaarde Beleggen

U bent op zoek naar een manier om vermogensbehoud of vermogensgroei te realiseren. Daarbij biedt de mogelijkheid  uw vermogen te laten beleggen een uitkomst. Hierbij wordt rekening gehouden met uw unieke situatie. Meerwaarde Beleggen is een uitstekende manier om aan persoonlijk georiënteerd vermogensbeheer vorm te geven en u te ontzorgen. Dit kan vanaf € 250.000,-.

Uw beleggingen laten beheren

Beleggingsbeleid

Meerwaarde Beleggen is een vorm van individueel vermogensbeheer. De strategie heeft als doelstelling wereldwijd via fondsen te beleggen in een vooraf met U als relatie afgesproken mix van aandelen van beursgenoteerde ondernemingen en obligaties van overheden, bedrijven en instellingen. Hierbij worden de uiteindelijke beleggingen gedaan via actieve of passieve fondsen, geleid door fondsmanagers die onafhankelijk zijn.

Waarom kiezen voor meerwaarde beleggen

Persoonlijke aanpak

Uw vermogen op persoonlijke wijze laten beheren door de ervaren specialisten is mogelijk vanaf €250.000. Het primaire doel is goed zorgen voor uw vermogen en vermogensgroei realiseren op basis van een bewezen beleggingsbeleid waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen en doelstellingen.

Met deze strategie worden bovengemiddelde resultaten behaald ten opzichte van het risico in de modelportefeuille. Informeer naar onze tarieven, deze zijn concurrerend in de markt.

Meerwaarde Vermogensbeheer in Detail

DOELSTELLING RENDEMENT
De Meerwaarde Portefeuille streeft naar een zo optimaal mogelijk rendement met een zo laag mogelijk risico. Deze portefeuille kenmerkt zich daarbij door een brede spreiding in vermogensbestanddelen.

De doelstelling van de Meerwaarde Portefeuille is om de referentiemarkt te verslaan, na kosten. Voor het aandelendeel worden de beleggingen gespiegeld aan de Wereldindex (in euro’s). Door in te spelen op regionale kansen wordt getracht om meerwaarde te creëren.

Verder wordt waarde toegevoegd door beleggingsfondsen te selecteren die consistent beter presteren dan haar referentiemarkt. Dit op basis van een zo optimaal mogelijk risico ten opzichte van haar rendement.

Van alle beleggingsfondsen die verkrijgbaar zijn, presteert ca. 80% conform of onder de referentiemarkt. 20% presteert dus beter. Wij selecteren binnen onze strategie de fondsen die consistent beter presteren dan de markt. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar prestaties in het verleden, maar tevens naar de toekomstverwachtingen.

Daarnaast kan gekozen worden voor indexvolgers. Door te beleggen in zogenaamde ‘trackers’ kan er kostenefficiënt worden belegd in een breed scala van aandelen.

PORTEFEUILLE MANAGEMENT

Het vermogensbeheer vindt plaats via een Multi-manager strategie. Hierbij kan men één of meerdere best-in-class fondsen selecteren op basis van alpha, informatieratio, beleggingsstijl, deskundigheid van de fondsmanager en diens capaciteiten.

KEUZE TUSSEN ACTIEVE EN PASSIEVE FONDSEN

Bij een actief fonds probeert de fondsmanager beter te presteren dan de markt. Of de benchmark, een index  die de fondsbeheerder in zekere zin volgt en door de juiste afwijkingen probeert te verslaan. Aan de benchmark kan de deelnemer in het fonds zien wat voor soort beleggingen hij mag verwachten. Een belangrijk nadeel van actief beheerde fondsen zijn de kosten die in rekening worden gebracht. De beheervergoeding van fondsbeheerders bedraagt doorgaans tenminste 1 procent per jaar, zo niet meer.

Er zijn ook beleggingsfondsen die niet proberen een bepaalde index te verslaan, maar deze juist zo exact mogelijk willen kopiëren. Hieronder vallen indexfondsen en ETF’s/trackers. Dit zijn ideale producten om tegen lage kosten te beleggen zonder het risico te lopen ver achter te blijven bij het marktgemiddelde.

De koers van een tracker is vaak een vaste fractie van de index die hij volgt. Zo noteert de Diamonds-tracker die de Dow Jones Industrials Index volgt, een koers rond de 234,70 dollar als de Dow op 23.470 staat, dus een honderdste van de index.

Een groot voordeel van de tracker is dat wie volgens een bepaalde index wil beleggen, niet alle daarin opgenomen aandelen hoeft te kopen, maar met één aankooporder kan volstaan. Dat bespaart transactiekosten. Het nadeel is dat je bij aankoop van een tracker niet alleen belegt in de goede aandelen van een index maar ook in de ongewenste.

Meerwaarde Beleggen biedt een mix van actieve en passieve fondsen aan. Daar waar een actief fonds, rekening houdende met de betreffende fondskosten, beter presteert dan een vergelijkbaar passief fonds, wordt gekozen voor het actieve fonds. Zo niet, dan wordt gekozen voor het passieve fonds.  Op deze wijze biedt Meerwaarde Beleggen een gewogen mix aan van actieve – en passieve fondsen, gericht op het behalen van een voor u optimaal rendement.

BENCHMARK
MSCI World Index Total net return (in euro) voor zakelijke waarden

Citigroup Government Bond (CGBI) World Index voor vastrentende waarden

Services

What We Can Do For You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi et leo condimentum, mollis velit interdum, congue quam. Etiam molestie egestas quam. Vivamus maximus viverra pellentesque. Donec auctor enim sed dictum semper. Integer id sem ut tortor scelerisque luctus. Etiam tortor eros, interdum in luctus quis

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur arcu erat,

De vermogensregisseurs ontzorgen

Family Office

Leg vandaag nog uw situatie aan ons voor en ervaar de expertise van
De Vermogensregisseurs

Pricing

Service Packages

Get In Touch

1234 sAn Francisco, CA 12345
+1 555 0394 848
info@diviconsulting.com

Ons kantoor

De Vermogensregisseurs

Mozartstraat 8
2901 ET  Capelle ad IJssel
06 - 21 23 21 97