06 - 40 82 82 35 of 06 - 21 23 21 97 info@dvr-rotterdam.nl
 

INSCHRIJVEN

 

Inschrijven in de Fresh Funds is heel eenvoudig. In slechts twee stappen kunt u participeren.

Stap 1: Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier kan eenvoudig geopend worden en ingevuld. Wanneer u dit heeft gedaan, slaat u het formulier op op uw computer. Samen met een kopie van uw legitimatie kunt u deze per mail naar ons toezenden. Mocht u willen, is toezending per post uiteraard ook mogelijk.

Stap 2: Overmaken inschrijfbedrag

Het bedrag waarmee u wenst te participeren kunt u overmaken naar de onderstaande rekening, zodra u bevestiging hebt ontvangen van uw inschrijving.

Rekeninginformatie Fresh Fixed Income Fund:

IBAN NL47KASA0223733083, op naam van Stichting Bewaarder OHV Institutional Asset Management, onder vermelding van Fresh Fixed Income Fund.

Rekeninginformatie Fresh Active Equity Fund:

IBAN: NL38KASA0223719471, op naam van Stichting Bewaarder OHV Institutional Asset Management, onder vermelding van Fresh Active Equity Fund.

In het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (de Wwft), is het van belang het bedrag over te maken vanaf het IBAN-nummer zoals vermeld op de voorzijde van het inschrijfformulier. De tenaamstelling van dit IBAN-nummer van de participant dient gelijk te zijn aan de tenaamstelling op dit inschrijfformulier.

Let op!! In het geval u een groot bedrag moet overmaken naar Fresh, kan het zijn dat uw betaallimiet bij uw bank niet hoog genoeg is. Lees hieronder wat u kunt doen om dit te kunnen regelen bij uw bank

OVER FRESH

Fresh® is een merk van OHV Institutional Asset Management BV (OHVIAM). OHVIAM is een 100% dochter van OHV BV. OHV Institutional Asset Management beheert de beleggingsfondsen van Fresh Funds.